Minden nap egy barack - ettől vidám maradsz.

Nem, a látszattal ellentétben nem nyitottunk külön hűtőszekrényt a barackjaink számára, joghurtreklámhoz hasonló, természetellenes katonás sorrendbe állítva őket minden polcon. A valóság az, hogy éppen akkor érett be az egyik őszibarack és egy nektarin fánk, amikor elutaztunk, így vészmegoldásként a hűtő egy részét ürítettük ki számukra, papírtörlőre sorakoztatva, míg alkalmunk adódik bármi módon hasznosítani őket. Épp csak egy próba-főzetnyi őszibarack ivólére maradt időnk (erről majd hamarosan), a többit már csak leszedni és eltárolni tudtuk. A barackok csodával határos módon kivétel nélkül átvészeltek így másfél hetet, még mindig finomak (egyébként az őszi ivólé is az lett), így nem vesztek kárba a csodás gyümölcsök. A melegben pedig kifejezetten jól tud esni egy-egy jól behűtött, lédús, piros nektarin. ;)

Köszönöm, hogy elolvastad! :)
Ha tetszett, kövesd FaceBook oldalunkat is: Természetközel - Closeness of Nature, további érdekes videókért pedig iratkozz fel YouTube csatornámra is!
Szerző: lyzX  2017.08.07. 19:31 Szólj hozzá!

Címkék: fotó konyha fénykép barack hűtés nektarin őszibarack hűtőszekrény

A bejegyzés trackback címe:

https://birtokunk.blog.hu/api/trackback/id/tr3912726538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása