img_9582_resize.JPG

Ő itt Toka, a 3 éves kocánk. Eredetileg másik két testvérével együtt, bő két évvel ezelőtt került volna levágásra, de aztán valahogy mindig megúszta. (Hol emberi, hol állati betegség, hol családi ok, hol egyéb elfoglaltságunk szólt közbe, de végül ezen a télen sem került levágásra, most pedig már erőteljesen tavaszodik...)

Termetes mivolta ellenére igen kezes jószág, egy kis buksi-simire bármikor kapható, és persze azt is tudja jól, kitől kapja az elemózsiát, így aztán esetleges levágása számunkra is fog némi nehézséget okozni... (Kár ezt szépíteni, a gazda is csak érző ember.) Viszont az tény: hatalmasra megnőtt a jószág.

img_9581_resize.JPG

img_9580_resize.JPG

img_9583_resize.JPG

Köszönöm, hogy elolvastad! :)
Ha tetszett, kövesd FaceBook oldalunkat is: Természetközel - Closeness of Nature, további érdekes videókért pedig iratkozz fel YouTube csatornámra is!
Szerző: lyzX  2018.04.05. 19:36 Szólj hozzá!

Címkék: fotó videó disznó sertés háziállat állattartás Toka

A bejegyzés trackback címe:

https://birtokunk.blog.hu/api/trackback/id/tr2413812740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása