Sajnos az elmúlt hónapokban nem volt időm írni. (Az időnket most sokkal inkább a vállalkozásunk, mintsem a kerti teendők kötik le.) A kert persze ettől függetlenül "működött" és "működik". Az elmúlt hetekben elsősorban a fagyok előtti gyors betakarítással voltunk elfoglalva, most már csak a nem-fagyérzékenyek maradtak hátra. Lassan megkezdtük a veteményes tél előtti rendbetételét, kitakarítását.
Ahogy időm engedi, fotókat is szedegetek össze, mert azért készültek szép számmal.

Másfél hete egy helyes kis imádkozó sáskát volt alkalmunk megfigyelni a kertben - a gyerekek legnagyobb örömére. :) Szemmel láthatóan nem nagyon díjazta a kamerázást...

IMG624-saska.jpg

A minap pedig hívatlan látogatók jártak a kertünkben... A szomszédból valahogy átkeveredtek a birkák, de a visszautat már  nem találták meg. Szerencsére a gazdájuk időben megérkezett értük, mielőtt még a teljes veteményest és gyümölcsfa-állományt elmajszolták volna.

Köszönöm, hogy elolvastad! :)
Ha tetszett, kövesd FaceBook oldalunkat is: Természetközel - Closeness of Nature, további érdekes videókért pedig iratkozz fel YouTube csatornámra is!
Szerző: lyzX  2013.10.18. 18:52 Szólj hozzá!

Címkék: videó birka sáska imádkozó sáska

A bejegyzés trackback címe:

https://birtokunk.blog.hu/api/trackback/id/tr535584706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása