Nagy álmom vált ma valóra: vásároltunk egy ezüstfenyőt!

Alapvetően nem vagyok az ezüstfenyők rajongója, de ebben a faiskolában (még korábban, gyümölcsfák vásárlása végett jártunk itt) beleszerettem a formás, szinte kékesfehér tűlevelű, csinos kis fácskákba. Mindig szerettem volna egy fenyőt a kertünkbe, amit Karácsonykor feldíszíthetünk, így az ünnep közeledte tökéletes apropó volt eme vágyam beteljesítésére. :)
Már alig várom, hogy hazahozzuk - erre 2 nap múlva kerül majd sor. Azt még nem döntöttük el, hogy Szentestére ezt a fát visszük-e be a lakásba feldíszíteni, vagy - megkímélve a szélsőséges hőingadozástól - inkább egy hagyományos (vágott) fenyő tölti be itthon a karácsonyfa szerepét, a facsemeténk pedig kint marad a teraszon hűsölni... Kiültetését tavaszra tervezzük.

Ma végre meggyújthattuk a 4. gyertyát is az adventi koszorún.
Maga a koszorú ugyan házi készítésű, de természetesen NEM a kis facsemetémről származik az alapanyaga! :) (A gyertyákat és egyéb díszítőelemeket pedig egy régi koszorúról bontottam le, majd használtam fel.)

Jó készülődést, sürgés-forgást, ráhangolódást kívánok Mindenkinek az ünnep közeledtével!! :)

PC217314-adventi_koszoru.jpg

PC217378-adventi_koszoru.jpg

Köszönöm, hogy elolvastad! :)
Ha tetszett, kövesd FaceBook oldalunkat is: Természetközel - Closeness of Nature, további érdekes videókért pedig iratkozz fel YouTube csatornámra is!
Szerző: lyzX  2013.12.21. 21:24 komment

Címkék: fotó fenyő fénykép fenyőfa koszorú karácsonyfa adventi koszorú facsemete Karácsony Advent ezüstfenyő kr:DIY - Csináld magad! kr:Dekoráció kr:Ünnepek Alkalmak - Advent-Karácsony

A bejegyzés trackback címe:

https://birtokunk.blog.hu/api/trackback/id/tr535703893

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása